Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Viskafors

Annons:
I orten Viskafors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Viskafors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Viskafors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Viskafors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Viskafors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Viskafors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Viskafors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Viskafors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Viskafors

För dig som letar efter lediga tomter i Viskafors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Viskafors

Även lediga lägenheter i Viskafors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Viskafors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Viskafors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Viskafors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Viskafors.

Viskaforshem AB
Nya v. 1
515 34 Viskafors


Hj Fastigheter I Viskafors AB

Sälj-Konsult Åsberg AB
Viskafors Vägförening
Lars v. 9Lars Carlsson
Fagerhultsv. 7 C


Anvén O Books Fastighetsbolag HB
Varbergsv. 121 A
515 32 Viskafors


Milleon AB
Fritslav. 82
515 35 VISKAFORSBörjesson Fastigheter HB, Familjen
Rogslundsv


Alba Värmeteknik AB
Fritslav. 65
515 35 VISKAFORS


Borås Lundby 1:1 AB
Viskarhultsv. 70 C
515 35 VISKAFORS

Annons:

Detaljinformation om orten Viskafors - fastighetsdata

Viskafors är en tätort i Borås kommun. Den består av två sammanvuxna samhällen: det egentliga Viskafors i Kinnarumma socken samt Svaneholm i Seglora socken. Viskafors har fått sitt namn efter Viskan som rinner genom samhället. Viskafors utvecklades från 1800-talet och framåt till en klassisk svensk bruksort inom textil- och gummiindustri.

Yta: 385,58 hektar
Invånare: 3790, år 2010

Här hittar du mer information om Viskafors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Viskafors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.