Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vara

Annons:
I orten Vara finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Vara som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vara. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vara rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vara som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vara hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vara variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vara eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vara

För dig som letar efter lediga tomter i Vara kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vara

Även lediga lägenheter i Vara går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vara.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vara

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vara. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vara.

Hüllert Maskin AB
Torgg. 56
534 50 VARA


Mäklarhuset Alingsås-Vara
Torgg. 5
534 31 Vara


Töredal Fastighet AB
Solrosv. 8
534 31 Vara


Vara Industrifastigheter AB
Badhusg. 24
534 50 VARA


Ba:s Elektriska Fastighet AB
019 - 17 54 00


Annons:

Detaljinformation om orten Vara - fastighetsdata

Vara är en tätort i Västergötland och centralort i Vara kommun i Västra Götalands län. Vara ligger vid E20. Den ökande havreexporten från Vara gjorde att firmorna som skötte exporten från Varaslätten blev intresserade av en järnväg att frakta sina varor på.

Yta: 302,58 hektar
Invånare: 3889, år 2010

Här hittar du mer information om Vara.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vara. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.