Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ucklum

Annons:
I orten Ucklum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Ucklum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ucklum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ucklum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ucklum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ucklum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ucklum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ucklum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ucklum

För dig som letar efter lediga tomter i Ucklum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ucklum

Även lediga lägenheter i Ucklum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ucklum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ucklum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ucklum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ucklum.

Stenrik Invest AB
Härgusseröd 103
444 94 Ucklum


Mollqvist, Benny Håkan
Mellangårdsv. 1
444 94 Ucklum


Tumo AB
Södra huveröd 203
444 94 UcklumMorgans Entreprenad
Buxeröd 150


Clarelid El Firma
S. Härgusseröd 120
444 94 Ucklum


Stenungsunds Fastighetsförmedling
Sandbacka 152
444 94 Ucklum


Norra Röds Vägförening
Norra röd 10868
444 94 UcklumSvartehallens Samfällighetsförening
Svartehallen


Tönneröds Samfällighetsförening
Tönneröd
444 94 UcklumGrimetime AB
Presstorp


Ucklum-Dahl Vägsamfällighet
S. Röd 301
444 94 Ucklum


Håkan Olsson Produktion AB
S. Röd 202
444 94 Ucklum

Annons:

Detaljinformation om orten Ucklum - fastighetsdata

Ucklum är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Ucklums socken, belägen i jordbruksbygd i en dalgång, 11 km öster om Stenungsund.

Yta: 29,96 hektar
Invånare: 255, år 2010

Här hittar du mer information om Ucklum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ucklum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.