Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Töllsjö

Annons:
I orten Töllsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Töllsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Töllsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Töllsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Töllsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Töllsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Töllsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Töllsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Töllsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Töllsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Töllsjö

Även lediga lägenheter i Töllsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Töllsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Töllsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Töllsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Töllsjö.

Öjersjö Vägförening
Morjhult persgården 61
517 93 TöllsjöDrottz Närservice
Bäckens

Annons:

Detaljinformation om orten Töllsjö - fastighetsdata

Töllsjö är en tätort i Bollebygds kommun och kyrkbyn i Töllsjö socken. I Töllsjö finns Töllsjö kyrka, en pizzeria, en affär, en lådfabrik och en frisör. I samhället är Töllsjö Idrottsförening (TIF), vars A-lag i fotboll ligger i division 5 och även har ungdomsfotboll, verksam.

Yta: 44,52 hektar
Invånare: 369, år 2010

Här hittar du mer information om Töllsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Töllsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.