Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Timmele

Annons:
I orten Timmele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Timmele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Timmele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Timmele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Timmele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Timmele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Timmele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Timmele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Timmele

För dig som letar efter lediga tomter i Timmele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Timmele

Även lediga lägenheter i Timmele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Timmele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Timmele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Timmele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Timmele.

Timmele Isolering AB
Andra Villagatan 3
523 72 Timmele


Equilibrium Ridterapi
Timmele 109
523 92 Timmele


Ulricehamns Kallbadhusförening
Timmele Nilsagården 237
523 92 Timmele


Timmele Fastigheter AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Hallin Fastigheter
070 - 833 01 57Skogsgården
Timmele 109
523 92 Timmele


Bogesunds Handelshus AB

Lönnåsen-Knaggaledets Vägsamfällighet
GläntavKB Cabella
Ådalav. 3Hallin, Bengt
Timmelev


Skogsgården Veterinär & Rehab AB
Timmele Skogsgården 106
523 92 Timmele


Rolf Andersson
Nöre
523 92 Timmele


Timmele Vägförening
Gläntav. 2
523 72 TimmeleBlidsbergs Östra Samfällighetsförening
Svenstorp


Timmele Taxi
Almhester 101
523 92 Timmele

Annons:

Detaljinformation om orten Timmele - fastighetsdata

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånare: 847, år 2010

Här hittar du mer information om Timmele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Timmele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.