Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Svenljunga

Annons:
I orten Svenljunga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Svenljunga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Svenljunga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Svenljunga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Svenljunga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Svenljunga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Svenljunga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Svenljunga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Svenljunga

För dig som letar efter lediga tomter i Svenljunga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Svenljunga

Även lediga lägenheter i Svenljunga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Svenljunga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Svenljunga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Svenljunga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Svenljunga.

Svenljunga Bostäder, AB
Boråsv. 11
512 53 SVENLJUNGA


Svenljunga Industrifastigheter AB
Boråsv. 11
512 53 SVENLJUNGA


Svenljunga Verksamhetslokaler AB
Boråsv. 11
512 53 SVENLJUNGA


Kinds Golfklubb
Strömfors Åstarp
512 93 SVENLJUNGA


Hulans Fastighetsförvaltning AB
Ullasjö Rosendal 13
512 93 SVENLJUNGARidro Fastighet AB
0325 - 120 05

Annons:

Detaljinformation om orten Svenljunga - fastighetsdata

Svenljunga är en tätort i Västergötland, centralort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Svenljunga ligger vid Ätran.

Yta: 437,61 hektar
Invånare: 3418, år 2010

Här hittar du mer information om Svenljunga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Svenljunga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.