Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Svanesund

Annons:
I orten Svanesund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Svanesund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Svanesund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Svanesund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Svanesund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Svanesund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Svanesund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Svanesund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Svanesund

För dig som letar efter lediga tomter i Svanesund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Svanesund

Även lediga lägenheter i Svanesund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Svanesund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Svanesund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Svanesund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Svanesund.

Thure Rutgersson Fastighets AB
Grenegård 670
472 94 SVANESUND


Byggsupporten M2 Hus
Wenner-grens väg 29
472 94 SVANESUND


Långelanda Stala 1:18
Långelanda-stala 732
472 93 SvanesundSolaster AB
Mulltorpsv


Duvedalsvägens Samfällighetsförening
Sesterviken 1
472 31 SvanesundJtn Din Byggfirma
V. Bö 220


Övre Trätte Samfällighetsförening
Åsen 260
472 94 SVANESUNDBråtens Samfällighetsförening
BråtenStiftelsen Orustbostäder
Centrumhuset


Svedbergs Material Konsult Orust AB
Kollungeröd 516
472 93 Svanesund


Mölneby Samfällighetsförening
Hjälperödsvägen
472 32 SVANESUNDJv Fastigheter
Hermelinv


MÖLNEBY-HALS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Mulltorp 303
472 94 SVANESUNDBostadsrättsföreningen Sångsvanen
Hedströms v. 17


Grenegårds Samfällighetsförening
Grenegård 670
472 94 SVANESUNDAmmedalens Samfällighetsförening
Vräland

Annons:

Detaljinformation om orten Svanesund - fastighetsdata

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånare: 1518, år 2010

Här hittar du mer information om Svanesund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Svanesund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.