Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Surte

Annons:
I orten Surte finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Surte som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Surte. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Surte rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Surte som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Surte hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Surte variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Surte eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Surte

För dig som letar efter lediga tomter i Surte kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Surte

Även lediga lägenheter i Surte går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Surte.

Fastigheter och fastighetsbolag i Surte

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Surte. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Surte.

Surte Specialservice AB
Fridhemsv. 15
445 55 Surte


Edab Sweden AB
Kvarnv. 3
445 57 SurteSlp Fastighets AB
Göteborgsv. 18Backa Väglinje Fastighets AB
Gåskullev. 24


Competron AB
Gåskullev. 16
445 52 SURTE


Mölndals Bygg- Och Fastighetsservice AB
Hellsfjällsliden 11 A
445 55 Surte


All-Kemi Transport AB
Karonsbergsv. 9
445 52 SURTE


Scandinavia Turbo Fastighets HB
Gåskullev. 20
445 52 SURTE


Surte Hamn, KB
Hamnv. 4
445 52 SURTE


Seleco Affärsbyrå KB
Grangärdesv. 7 D
445 56 SURTE

Annons:

Detaljinformation om orten Surte - fastighetsdata

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånare: 5798, år 2010

Här hittar du mer information om Surte.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Surte. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.