Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Strömstad

Annons:
I orten Strömstad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Strömstad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Strömstad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Strömstad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Strömstad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Strömstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Strömstad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Strömstad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Strömstad

För dig som letar efter lediga tomter i Strömstad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Strömstad

Även lediga lägenheter i Strömstad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Strömstad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Strömstad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Strömstad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Strömstad.

Svensk Fastighetsförmedling
Karlsg. 2
452 31 Strömstad


Riksbyggen
Havsv. 9
452 38 STRÖMSTAD


Strömstadsbyggen AB
V. Klevg. 9 A
452 30 STRÖMSTAD


Strömstadslokaler AB
V. Klevg. 9 A
452 30 STRÖMSTAD


Primi Piatti
S. Hamng. 14
452 30 STRÖMSTAD


Strömstads Sjukhus
V. Hamng. 10
452 37 Strömstad


Prästbonden AB
Oslov. 48
452 35 StrömstadHögjö AB
Hättebäcksv. 16 BFlöghults Samfällighetsförening
Kraghev

Annons:

Detaljinformation om orten Strömstad - fastighetsdata

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånare: 6288, år 2010

Här hittar du mer information om Strömstad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Strömstad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.