Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stenungsund

Annons:
I orten Stenungsund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Stenungsund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stenungsund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stenungsund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stenungsund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stenungsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stenungsund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stenungsund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stenungsund

För dig som letar efter lediga tomter i Stenungsund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stenungsund

Även lediga lägenheter i Stenungsund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stenungsund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stenungsund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stenungsund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stenungsund.

Gofab Fastighetsbyrå AB
Göteborgsvägen 28
444 30 STENUNGSUND


Svensk Fastighetsförmedling
Strandv. 12
444 31 Stenungsund


Västkustmäklarna
Strandv. 35
444 31 Stenungsund


Badhustorget Privatbostäder AB
Badhusv. 4
444 31 Stenungsund


Peab
Idrottsv. 1
444 31 Stenungsund


Stenungsundshem AB
Ö. Köpmansg. 6
444 30 STENUNGSUND

Annons:

Detaljinformation om orten Stenungsund - fastighetsdata

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånare: 9987, år 2010

Här hittar du mer information om Stenungsund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stenungsund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.