Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stenkullen

Annons:
I orten Stenkullen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Stenkullen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stenkullen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stenkullen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stenkullen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stenkullen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stenkullen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stenkullen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stenkullen

För dig som letar efter lediga tomter i Stenkullen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stenkullen

Även lediga lägenheter i Stenkullen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stenkullen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stenkullen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stenkullen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stenkullen.

Mats P Fastighetsservice AB
Ribbakroken 68
443 60 Stenkullen


Zeelandia AB
Elv. 4
443 61 STENKULLEN


Jansson & Korpimäki Fastighets AB
V. Knavraås 3
443 61 STENKULLENHB Allt I Pool Väst
Stillestorpsv. 5


Sjökulla Bil och Fastighetsförvaltning AB
Färgv. 2
443 61 STENKULLEN


EA Fågersäkring AB
Tegelv. 2
443 61 STENKULLEN


Jan Steel Of Sweden AB
Hantverksv. 4
443 61 STENKULLENBritanniafabriks Industri AB
HilleforsvDragon & 83
Tollestorpsv. 2


Stenkullen Industriförvaltning AB
Stenv. 6
443 61 STENKULLENAgitar Fastighets AB
Hällebergsv


Piwa Management AB
Byggv. 4
443 61 STENKULLEN

Annons:

Detaljinformation om orten Stenkullen - fastighetsdata

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Stenkullen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stenkullen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.