Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Spekeröd

Annons:
I orten Spekeröd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Spekeröd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Spekeröd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Spekeröd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Spekeröd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Spekeröd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Spekeröd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Spekeröd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Spekeröd

För dig som letar efter lediga tomter i Spekeröd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Spekeröd

Även lediga lägenheter i Spekeröd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Spekeröd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Spekeröd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Spekeröd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Spekeröd.

Stötten-Änghagens Samfällighetsförening
Stötten 225
444 93 SPEKERÖDÅketorps Vägsamfällighet
Åketorp 114Jowik Construction AB
Gåre 153


Eskilskärrets Vägsamfällighet
Nedre Röra 205
444 93 SPEKERÖDAdielsson Fastighetsförvaltning HB
Grinstorp 106Grinstorps Vägsamfällighet
GrinstorpBygg & Fastighet Hans Christiansson AB
Kleva 211


Levinssons Fastighetsförvaltning AB
Grinstorp 120
444 93 SPEKERÖD


Bvs Förvaltning AB
Tveten 198
444 93 SPEKERÖD


JA Certifierad Kvalitetsansvar & Fastighetsbesiktningar
Krokslycke 217
444 93 SPEKERÖD

Annons:

Detaljinformation om orten Spekeröd - fastighetsdata

Spekeröd (av SCB stavat Spekereöd) är en kyrkby i Spekeröds socken och småort i Stenungsunds kommun i Bohuslän. I Spekeröd ligger Spekeröds kyrka.

Yta: 18 hektar
Invånare: 68, år 2010

Här hittar du mer information om Spekeröd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Spekeröd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.