Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sparsör

Annons:
I orten Sparsör finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Sparsör som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sparsör. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sparsör rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sparsör som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sparsör hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sparsör variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sparsör eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sparsör

För dig som letar efter lediga tomter i Sparsör kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sparsör

Även lediga lägenheter i Sparsör går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sparsör.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sparsör

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sparsör. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sparsör.

Svenska Bygg och Fastighets Landslaget AB
Annerov. 26
513 50 Sparsör


Fastighets AB Kyllared 1:204
Vallav. 12
513 50 SparsörSparsörs Nya Vägförening
Körsbärsv. 24Katarina Bengtsson
SparsörsvHans Pålsson Management AB
Anders

Annons:

Detaljinformation om orten Sparsör - fastighetsdata

Sparsör är en del av tätorten Fristad i Borås kommun. Det ligger söder om Fristads centrum och vid nordöstra stranden av Öresjö. Ovanför samhället breder det kuperade naturreservatet Kröklings hage ut sig. Sparsör har en idrottsförening som heter Sparsörs AIK, bildad 1931.

Yta:
Invånare: 536, år 1965

Här hittar du mer information om Sparsör.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sparsör. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.