Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skene

Annons:
I orten Skene finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Skene som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skene. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skene rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skene som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skene hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skene variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skene eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skene

För dig som letar efter lediga tomter i Skene kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skene

Även lediga lägenheter i Skene går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skene.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skene

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skene. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skene.

Skandinaviska Informationsbyrån AB
Varbergsv. 95
511 63 SkeneFastighetsAB Kråktorp 6:1
Redskapsg


Björketorps Fastighet AB

Däckarna
Redskapsg


Claes Marmander För Fastigheten Marksken 89:5
Örbyv. 19
511 61 SkeneKungsfors Köpcenter AB
Industrig. 2


Kinna Fastighets AB
Redskapsg. 4
511 62 SKENEVästeråsfjärdens fastighetsbolag AB
Industrig. 2Von Braun Properties AB
Skebrov. 7


Art Home AB
Industrig. 19
511 62 SKENE

Annons:

Detaljinformation om orten Skene - fastighetsdata

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånare: 5800, år 2010

Här hittar du mer information om Skene.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skene. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.