Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skara

Annons:
I orten Skara finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Skara som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skara. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skara rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skara som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skara hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skara variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skara eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skara

För dig som letar efter lediga tomter i Skara kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skara

Även lediga lägenheter i Skara går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skara.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skara

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skara. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skara.

Skara Fastighetsbyrå AB
Malmg. 6
532 31 Skara


Broberg Mäkleri AB
Järnvägsg. 10
532 30 SKARA


Winsarp Fastigheter AB
Tullportag. 13
532 30 SKARA


Senäte Fastigheter
Axvallag. 4
532 37 Skara


Centrumbostäder I Skara AB
Biskop Turgots g. 4
532 31 Skara


HSB Nordvästra Götaland
Järnvägsg. 16
532 30 SKARA


Bromsen & Storeslätt AB
Jarlag. 10
532 36 SKARA


Görans Fastigheter
Skaraborgsg. 34 B
532 30 SKARA


Akademiska Hus
Gråbrödrag. 1
532 31 Skara


Magni Finans AB
0511 - 144 44Leg. Kiropraktor Jonas Svensson AB
S:ta Annag. 3
532 32 SKARA

Annons:

Detaljinformation om orten Skara - fastighetsdata

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånare: 10841, år 2010

Här hittar du mer information om Skara.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skara. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.