Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sävedalen

Annons:
I orten Sävedalen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Sävedalen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sävedalen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sävedalen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sävedalen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sävedalen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sävedalen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sävedalen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sävedalen

För dig som letar efter lediga tomter i Sävedalen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sävedalen

Även lediga lägenheter i Sävedalen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sävedalen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sävedalen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sävedalen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sävedalen.

LÅE Fastighetsutveckling AB
Göteborgsv. 30
433 60 SÄVEDALEN


Klövern
Göteborgsv. 88
433 63 Sävedalen


Enventia AB
Industriv. 41
433 61 Sävedalen


Jaktia Sävedalen
Göteborgsv. 39
433 60 SÄVEDALEN


Göteborgsvägen 91, KB
Göteborgsv. 27
433 60 SÄVEDALEN


Libå KB
Sotenäsv. 62 B
433 64 SÄVEDALENNivian AB
031


Chérian Consulting KB
Björnåsv. 78
433 68 SÄVEDALEN


Mohsen Raeis-Zadehnaji
Baggeliden 28 A
433 62 SÄVEDALEN


Liwing Svanberg AB
Göteborgsv. 75
433 63 SävedalenOls Förvaltnings AB
BergsvCarma Fastighets AB
Göteborgsv

Annons:

Detaljinformation om orten Sävedalen - fastighetsdata

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånare: 11600, år 2008

Här hittar du mer information om Sävedalen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sävedalen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.