Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sandhult

Annons:
I orten Sandhult finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Sandhult som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sandhult. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sandhult rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sandhult som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sandhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sandhult variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sandhult eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sandhult

För dig som letar efter lediga tomter i Sandhult kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sandhult

Även lediga lägenheter i Sandhult går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sandhult.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sandhult

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sandhult. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sandhult.

Borås Bilvård, Maths Kärrestedt
Götsered Fjällyckan
504 91 Sandhult


Kyrkebo Samfällighetsförening
Blåklintsvägen 31
504 78 SANDHULTWacello AB
Björkängsv. 17


Börshult 1:10
Börshult 7
504 91 Sandhult

Annons:

Detaljinformation om orten Sandhult - fastighetsdata

Sandhult är en tätort i Borås kommun i Västergötland, Västra Götalands län och kyrkbyn i Sandhults socken med Sandhults kyrka. Sandhult består av två delar, Kyrkebo på den östra sidan av länsväg 180, samt ABV-området på dess västra sida.

Yta: 55,14 hektar
Invånare: 608, år 2010

Här hittar du mer information om Sandhult.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sandhult. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.