Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sandared

Annons:
I orten Sandared finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Sandared som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sandared. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sandared rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sandared som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sandared hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sandared variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sandared eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sandared

För dig som letar efter lediga tomter i Sandared kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sandared

Även lediga lägenheter i Sandared går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sandared.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sandared

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sandared. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sandared.

Larssons Fastigheter
Göteborgsv. 20 A
518 30 SANDARED


Jirotex Furudahlsgruppen AB
Vikens Industriområde
518 31 Sandared


Sefyr Invest AB

Gosan AB
Box 22


Larssons Fastigheter Sandared AB
Göteborgsv. 20
518 30 SANDAREDSandareds Vägförening
7H Alltjänst
Svarvhultsåsen


New Fashion Wear, Mikael Johansson
Sjöuddev. 20
518 32 SANDARED


Larssons Fastigheter Borås AB
Göteborgsv. 20
518 30 SANDARED


Cj Invest AB
Göteborgsv. 20
518 30 SANDARED


KB Grasen

RyfAB Förvaltning AB
033 - 25 56 00


Sandareds Mark & Maskin
Sandaredsv. 44
518 30 SANDARED


Cederqvist Bygg & Försäljning AB, Mathias
S. Björvikshöjden 8
518 32 SANDARED


Vikens Industrifastighet AB
Vikens Industriområde
518 31 SandaredCelicus Fastighetsförvaltning AB
Omelo Fastighets AB
Skolv. 22 BExpotex Agenturer, AB
Boråsv

Annons:

Detaljinformation om orten Sandared - fastighetsdata

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånare: 3160, år 2010

Här hittar du mer information om Sandared.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sandared. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.