Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Romelanda

Annons:
I orten Romelanda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Romelanda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Romelanda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Romelanda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Romelanda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Romelanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Romelanda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Romelanda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Romelanda

För dig som letar efter lediga tomter i Romelanda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Romelanda

Även lediga lägenheter i Romelanda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Romelanda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Romelanda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Romelanda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Romelanda.

Målaren Mik KB
Olvonv. 39
442 77 ROMELANDASouth Estate AB
Ö. Romelanda 230


Duvesjöns Samfällighetsförening
Duvesjön 202
442 92 RomelandaSvensson, Karl Gustav
Norrmannebo 620


Wintby Fastighets AB
Duvesjön 450
442 92 Romelanda


Stinneröd-Hökhålts Samfällighetsförening
Stinneröd 130
442 92 RomelandaFastigheten Kungälv Bäck 1:19
BäckRomelanda Maskin & Byggservice
Honeröd


Mariebergsvägens Samfällighetsförening
Illekärr 180
442 91 ROMELANDA


Stenhålts Samfällighetsförening
Dyröd 110
442 92 RomelandaSamfällighetsföreningen Romelanda-Torp
Fläderv. 14


Solbergs Samfällighetsförening
Solberg 420
442 92 Romelanda

Annons:

Detaljinformation om orten Romelanda - fastighetsdata

Diseröd, tidigare Romelanda, är en tätort i Kungälvs kommun och kyrkbyn i Romelanda socken. Romelanda kyrka ligger här.

Yta: 74,95 hektar
Invånare: 1241, år 2010

Här hittar du mer information om Romelanda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Romelanda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.