Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Otterbäcken

Annons:
I orten Otterbäcken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Otterbäcken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Otterbäcken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Otterbäcken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Otterbäcken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Otterbäcken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Otterbäcken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Otterbäcken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Otterbäcken

För dig som letar efter lediga tomter i Otterbäcken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Otterbäcken

Även lediga lägenheter i Otterbäcken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Otterbäcken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Otterbäcken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Otterbäcken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Otterbäcken.

Amnehärads Samfällighetsförening
Kajakv. 2
547 72 OTTERBÄCKENAlces AB
Amnev. 35


Björtorp Förvaltnings AB
Hajv. 2
547 72 OTTERBÄCKEN


Kennas Bygg AB
Harpunv. 1
547 72 OTTERBÄCKEN


Dfs Fastighetstjänst
Fyrbåksv. 5
547 72 OTTERBÄCKEN


Fastighetsförvaltning Gullspångsbostäder Otterbäcken
Allmänna v. 37
547 72 OTTERBÄCKEN

Annons:

Detaljinformation om orten Otterbäcken - fastighetsdata

Otterbäcken är en tätort i Gullspångs kommun, belägen vid Vänern där det finns en av de djupaste hamnarna i sjön. Otterbäcken har två stora industrier, Vänerply och Jonsac. Här finns också ett bandylag, Otterbäckens BK, som länge varit framgångsrikt i division 1 och ungdomsbandyn.

Yta: 146,62 hektar
Invånare: 722, år 2010

Här hittar du mer information om Otterbäcken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Otterbäcken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.