Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Olofstorp

Annons:
I orten Olofstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Olofstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Olofstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Olofstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Olofstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Olofstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Olofstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Olofstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Olofstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Olofstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Olofstorp

Även lediga lägenheter i Olofstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Olofstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Olofstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Olofstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Olofstorp.

Anders Green Trädservice
Bergums Lyckev. 1
424 91 Olofstorp


El-Fast Göteborg AB
Solfågelsv. 12 B
424 72 OLOFSTORP


Hmm Teknik AB
Kniparedsv. 13
424 72 OLOFSTORP


Tommy och Björn Bygg & Smide HB
Strömstarev. 13
424 72 OLOFSTORP


Svenska Turistlägenheter AB
Oskarsbergsv. 19
424 71 Olofstorp


Valåsens Vägsamfällighet
Mimmis v. 1
424 70 OLOFSTORPStora Älsjövägens Samfällighetsförening
StTorvhögs Samfällighetsförening
Öxnabergsv. 15

Annons:

Detaljinformation om orten Olofstorp - fastighetsdata

Olofstorp är en tätort och stadsdel i primärområdet Bergum i nordöstra delen av Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Norr om orten går länsväg 190 och genom samhället rinner Lärjeån

Yta: 251,44 hektar
Invånare: 3378, år 2010

Här hittar du mer information om Olofstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Olofstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.