Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nygård

Annons:
I orten Nygård finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Nygård som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nygård. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nygård rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nygård som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nygård hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nygård variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nygård eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nygård

För dig som letar efter lediga tomter i Nygård kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nygård

Även lediga lägenheter i Nygård går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nygård.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nygård

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nygård. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nygård.

Balltorps Fastigheter AB
Balltorp 218
463 96 NygårdNylundhs Fastigheter AB
Ekv


Surte Fisk AB
N. Starrkärr 220
463 96 Nygård


Bästorp-Vallbys Samfällighetsförening
Bästorp 393
463 96 NygårdCemal Demircan
Alev

Annons:

Detaljinformation om orten Nygård - fastighetsdata

Nygård är en tätort och före detta stationssamhälle i Lilla Edets kommun, cirka 45 kilometer nordost om Göteborg. Electrolux har en fabrik i Nygård där man tillverkar filter och påsar för dammsugare

Yta: 67,00 hektar
Invånare: 419, år 2010

Här hittar du mer information om Nygård.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nygård. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.