Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Munkedal

Annons:
I orten Munkedal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Munkedal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Munkedal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Munkedal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Munkedal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Munkedal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Munkedal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Munkedal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Munkedal

För dig som letar efter lediga tomter i Munkedal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Munkedal

Även lediga lägenheter i Munkedal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Munkedal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Munkedal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Munkedal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Munkedal.

Stale-Änghagens Vägförening
Oxelv. 8
455 34 MunkedalLilla Foss Vägförening
Odenv. 10Niclas Aldegren M.E.F.
Färgarev


Torreby Marin AB
Torreby 20
455 93 MUNKEDAL


Jaro Hyrmaskiner AB
Smedbergsv. 24
455 35 MUNKEDAL


Tova Fastighets AB
Torreby 48
455 93 MUNKEDAL

Annons:

Detaljinformation om orten Munkedal - fastighetsdata

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånare: 3718, år 2010

Här hittar du mer information om Munkedal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Munkedal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.