Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lysekil

Annons:
I orten Lysekil finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Lysekil som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lysekil. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lysekil rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lysekil som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lysekil hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lysekil variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lysekil eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lysekil

För dig som letar efter lediga tomter i Lysekil kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lysekil

Även lediga lägenheter i Lysekil går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lysekil.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lysekil

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lysekil. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lysekil.

Riksbyggen
Almg. 3
453 37 LYSEKIL


Fastighetsbyrån I Lysekil AB
Rosviksg. 5
453 30 Lysekil


LysekilsBostäder AB
Kungsg. 59
453 33 LYSEKIL


Vikens Fastighetsbyrå
Strandv. 4
453 30 Lysekil


Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74Webbmarkis AB
Drottningg. 12
453 31 LYSEKIL


Gullmarns Fastigheter
Badhusg. 14 B
453 30 Lysekil

Annons:

Detaljinformation om orten Lysekil - fastighetsdata

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånare: 7628, år 2010

Här hittar du mer information om Lysekil.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lysekil. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.