Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lyrestad

Annons:
I orten Lyrestad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Lyrestad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lyrestad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lyrestad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lyrestad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lyrestad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lyrestad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lyrestad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lyrestad

För dig som letar efter lediga tomter i Lyrestad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lyrestad

Även lediga lägenheter i Lyrestad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lyrestad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lyrestad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lyrestad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lyrestad.

Håttorps Södra Samfällighetsförening
Håttorp
548 93 LYRESTADMilåsen AB
Höglunda Nolgården 2Guntorp-Horsklippans Samfällighetsförening
Guntorp 732Lagmansboda-Hults Samfällighetsförening
Håttorp

Annons:

Detaljinformation om orten Lyrestad - fastighetsdata

Lyrestad är en tätort i Mariestads kommun, Västra Götalands län och kyrkby i Lyrestads socken, belägen cirka två mil norr om Mariestad på vägen mot Hova. Här korsar Kinnekullebanan och E20 Göta kanal.

Yta: 59,66 hektar
Invånare: 479, år 2010

Här hittar du mer information om Lyrestad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lyrestad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.