Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lundsbrunn

Annons:
I orten Lundsbrunn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Lundsbrunn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lundsbrunn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lundsbrunn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lundsbrunn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lundsbrunn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lundsbrunn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lundsbrunn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lundsbrunn

För dig som letar efter lediga tomter i Lundsbrunn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lundsbrunn

Även lediga lägenheter i Lundsbrunn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lundsbrunn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lundsbrunn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lundsbrunn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lundsbrunn.

Myråsens Transport och Fastighets AB
Myråsen Stymne 3
533 92 LUNDSBRUNNKardalens Samfällighetsförening
HangelösaSamängens Samfällighetsförening
Hangelösa Andersbo 1Ledsjömo-Vättlösa Samfällighetsfören
RingsåsenKorsells I Lundsbrunn AB
Rosenv. 6


Sven Lans Försäljning AB
Sunträlje Björkevalla 1
533 92 LUNDSBRUNN


K.R.O Fastigheter AB
Lundv. 32
533 72 LUNDSBRUNNLundsbrunns Bygdegård
Västerg


Bohman & Sterner Fastigheter AB
Ledsjö Karstorp 1
533 92 LUNDSBRUNN


Klings Hus & Transport AB
Mariedalsv. 8
533 72 LUNDSBRUNN


Häljemo Fastigheter AB
Mariedalsv. 10
533 72 LUNDSBRUNN


Förkärla 13:1
Ova Nolebo Nybygget 1
533 92 LUNDSBRUNN


Smart Förvaring 3300 AB
Järnvägsg. 3
533 72 LUNDSBRUNNSvepa Samfällighetsförening
Pl

Annons:

Detaljinformation om orten Lundsbrunn - fastighetsdata

Lundsbrunn är en tätort i Götene kommun. Vid Lundsbrunn finns en källa, Odenskälla som i början av 1700-talet fick medicinsk användning, och i början av 1800-talet började den radioaktiva järnkällan användas som hälsobrunn

Yta: 123,73 hektar
Invånare: 887, år 2010

Här hittar du mer information om Lundsbrunn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lundsbrunn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.