Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljung

Annons:
I orten Ljung finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Ljung som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljung. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljung rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljung som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljung hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljung variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljung eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljung

För dig som letar efter lediga tomter i Ljung kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljung

Även lediga lägenheter i Ljung går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljung.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljung

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljung. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljung.

Jonny Flodin Holding AB
070 - 777 01 15Angelica Gustav AB
Molla Lillängen 1
524 95 LJUNGResident By Textilgruppen AB
Od Missionskyrkan 1


Jonny Flodin Fastighets AB

UK Mur & Bygg Service
Vesene


Attorps Samfällighetsförening
Molla Attorp
LjungHro Fastigheter KB
Hermanstorp Västergården 3Per-Erik Marstorp
Frinnestad Nedregården 1


Gäsene Fastighets AB
Sandbergs Plan 2
524 41 Ljung


Timmele Lager & Logistik AB
Holmåkra Högaberg
524 96 Ljung

Annons:

Detaljinformation om orten Ljung - fastighetsdata

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånare: 734, år 2010

Här hittar du mer information om Ljung.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljung. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.