Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lindome

Annons:
I orten Lindome finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Lindome som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lindome. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lindome rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lindome som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lindome hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lindome variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lindome eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lindome

För dig som letar efter lediga tomter i Lindome kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lindome

Även lediga lägenheter i Lindome går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lindome.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lindome

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lindome. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lindome.

HeljAB Fastighets KB
Heljesv. 7
437 36 LINDOMELindome Vägförening
Rantorp 1Slättås Samfällighetsförening
GreggeredHovåsslänten AB
ViktorsBackamo Samfällighetsförening
MattiasMalmros Service
Espås Bergsv. 3


Stenshult-Grytås Samfällighetsförening
Viktors v. 2
437 36 LINDOMEBjörnåsens Samfällighetsförening
V. Fageredsv. 57Lilla Fagaredsvägens Samfällighetsförening
Johannes Bureus v. 5


P A Ventiler AB
Sagbäcksv. 3 B
437 31 Lindome


Hälsohuset I Lindome KB
G. Riksv. 207
437 40 LindomeMtb Fastighets KB
Heljesv

Annons:

Detaljinformation om orten Lindome - fastighetsdata

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånare: 11037, år 2010

Här hittar du mer information om Lindome.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lindome. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.