Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Larv

Annons:
I orten Larv finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Larv som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Larv. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Larv rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Larv som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Larv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Larv variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Larv eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Larv

För dig som letar efter lediga tomter i Larv kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Larv

Även lediga lägenheter i Larv går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Larv.

Fastigheter och fastighetsbolag i Larv

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Larv. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Larv.

Edsmärens Vägsamfällighet I Vara Kommun
Larv Jultorp 2
534 62 LARVLantmästare Lars Ljungman
Larv

Annons:

Detaljinformation om orten Larv - fastighetsdata

Larv är kyrkbyn i Larvs socken och en småort i Vara kommun i Västra Götalands län. Före 2010 klassades Larv som tätort, men på grund av minskad befolkning förlorade Larv sin status som tätort. I orten ligger Larvs kyrka.

Yta: 17 hektar
Invånare: 134, år 2010

Här hittar du mer information om Larv.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Larv. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.