Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Landvetter

Annons:
I orten Landvetter finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Landvetter som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Landvetter. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Landvetter rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Landvetter som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Landvetter hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Landvetter variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Landvetter eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Landvetter

För dig som letar efter lediga tomter i Landvetter kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Landvetter

Även lediga lägenheter i Landvetter går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Landvetter.

Fastigheter och fastighetsbolag i Landvetter

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Landvetter. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Landvetter.

Sprängarpojkarna AB
V. Björrödsv. 5
438 93 Landvetter


Landvetters Vägförening
Brunnbergsv. 25
438 36 LANDVETTER


Landvetter Motor & Maskin AB
Storängsv. 5
438 93 Landvetter


Sjöbergs Plåtslageri AB, Martin
Gökv. 8
438 38 LANDVETTER


PP Fastigheter
Magasinsv. 7
438 36 LANDVETTER


Plåtgruvan Förvaltning KB
Ekelidsv. 8
438 34 LANDVETTER


HB Ban Chang Property
Agnebäcksv. 22
438 32 LANDVETTER


Risö Samfällighetsförening
Timmerv. 16
438 33 LandvetterKällängen Ek För
Källv. 16Fläskebo 02 AB
Mediav. 14Need & Friends AB
Västergårdsv. 8

Annons:

Detaljinformation om orten Landvetter - fastighetsdata

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånare: 7152, år 2010

Här hittar du mer information om Landvetter.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Landvetter. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.