Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kungshamn

Annons:
I orten Kungshamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Kungshamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kungshamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kungshamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kungshamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kungshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kungshamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kungshamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kungshamn

För dig som letar efter lediga tomter i Kungshamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kungshamn

Även lediga lägenheter i Kungshamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kungshamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kungshamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kungshamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kungshamn.

Sotenäsbostäder AB
Tångenv. 2 A
456 32 Kungshamn


Kungshamnsfiskarna AB
Guleskär 6
456 31 KUNGSHAMN


Hovenäsets vandrarhem
Skolbacken 8
456 42 KUNGSHAMN


Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB
Roparebacken 25
456 31 KUNGSHAMN


KB Skee-Fastigheter
Jänkegången 3
456 32 KungshamnKlåvholmen Fastighets AB
Varvsg. 21 AAlingsåsplantaget AB
Bäckeviksg. 23


Stiftelsen Industrihus i Sotenäs Kommun
0523 - 395 00Mäklarkonsult I Väst, AB
Köpmanstorget 5
456 31 KUNGSHAMN


Krickos Fastighetsförvaltning AB
0523 - 380 87Sandbogen Marine & Service AB
Sandbogen
456 31 KUNGSHAMN


Hovenäsets Marina AB
Ponténv. 10
456 42 KUNGSHAMNAvol Lagerfast AB
SkeppartorgetJemaha, HB
Hamng


Yngve Nordqvist Förvaltnings AB
Klippsjöv. 5
456 34 Kungshamn


Hotell Fisketångens Fastighets HB
Tångenv. 45
456 32 KungshamnMartin & Melker Fastighets KB
Hogenäs Industriområde 5

Annons:

Detaljinformation om orten Kungshamn - fastighetsdata

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånare: 2814, år 2010

Här hittar du mer information om Kungshamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kungshamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.