Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kode

Annons:
I orten Kode finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Kode som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kode. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kode rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kode som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kode hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kode variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kode eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kode

För dig som letar efter lediga tomter i Kode kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kode

Även lediga lägenheter i Kode går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kode.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kode

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kode. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kode.

Jägers Vägsamfällighet
Jägersberg 335
442 98 KodeJacobsvägens Avloppssamfällighetsförening
JakobsvYemaya AB
Ametistv


Ekmans Målerifirma
Håby 218
442 96 Kode


Pa Marine Och Industri Holding AB
Gråstensv. 43
442 60 KODEYellow Markentreprenad, AB
Hallebäcksv


Kode Vägförening
Beryllv. 3
442 60 KODETimmervik Golfkonsult HB
Urmakarns v. 3Smaragdvägens Samfällighetsförening
Smaragdv. 46Kräppevägens Samfällighetsförening
ByvHammar-Törresröd Samfällighetsförening
HammarHammar-Håby Samfällighetsförening
Jörlanda Röd 216

Annons:

Detaljinformation om orten Kode - fastighetsdata

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånare: 1380, år 2010

Här hittar du mer information om Kode.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kode. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.