Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Karlsborg

Annons:
I orten Karlsborg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Karlsborg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Karlsborg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Karlsborg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Karlsborg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Karlsborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Karlsborg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Karlsborg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Karlsborg

För dig som letar efter lediga tomter i Karlsborg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Karlsborg

Även lediga lägenheter i Karlsborg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Karlsborg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Karlsborg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Karlsborg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Karlsborg.

Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG


Karlsborgsbostäder, AB
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG


A-J Transporter AB
Åsenv. 17
546 31 Karlsborg


Brevikens Golf AB
Brevik Storängen
546 91 Karlsborg


AB Karlsborgsbostäder
Västra v. 42
546 31 KarlsborgErsta Industri & Bostadsfastigheter AB
GesällvVägens Gård
Järpstigen 4

Annons:

Detaljinformation om orten Karlsborg - fastighetsdata

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånare: 3551, år 2010

Här hittar du mer information om Karlsborg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Karlsborg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.