Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kållered

Annons:
I orten Kållered finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Kållered som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kållered. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kållered rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kållered som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kållered hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kållered variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kållered eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kållered

För dig som letar efter lediga tomter i Kållered kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kållered

Även lediga lägenheter i Kållered går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kållered.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kållered

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kållered. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kållered.

M Lindström AB
Långåkersv. 12
428 37 KÅLLERED


Tk Industrihotell I Skövde AB
Bangårdsv. 12 C
428 35 KÅLLEREDN-Mek Fastighets KB
BangårdsvJera Fastigheter AB
GamlehagsvF T E Väst AB
Bangårdsv. 53


Kållereds Förvaltnings AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered


Mf Masoud Finström Holding AB
Klintstensv. 9
428 37 KÅLLEREDTriplex Förvaltning AB
Bangårdsv


Kullbo Projekt AB
Hallav. 22
428 37 KÅLLERED


Klevenudden AB
Eken Center
428 36 Kållered


Fastra AB
G. Riksv. 26
428 32 Kållered


Ldl Entreprenad AB
Tulebo Strandv. 69
428 34 Kållered

Annons:

Detaljinformation om orten Kållered - fastighetsdata

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånare: 7456, år 2010

Här hittar du mer information om Kållered.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kållered. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.