Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hovås

Annons:
I orten Hovås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Hovås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hovås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hovås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hovås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hovås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hovås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hovås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hovås

För dig som letar efter lediga tomter i Hovås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hovås

Även lediga lägenheter i Hovås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hovås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hovås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hovås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hovås.

Ah Byggadministration AB
Hallekullev. 19
436 55 HOVÅS


Ågrenska AB
Lillöv.
436 58 Hovås


Hovås Båthamn
Skepparevägen 11
436 50 Hovås


Amundö Marina AB
Lillöv.
436 58 Hovås


GLG-Fastigheter
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Classic Hus
G. Säröv. 3
436 51 HOVÅS


Nilum, AB
Billdalsv. 2
436 53 HOVÅS


Hovås Företagscenter AB
Skalldalsv. 18
436 52 Hovås

Annons:

Detaljinformation om orten Hovås - fastighetsdata

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånare: 3306, år 2014

Här hittar du mer information om Hovås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hovås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.