Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hönö

Annons:
I orten Hönö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Hönö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hönö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hönö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hönö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hönö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hönö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hönö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hönö

För dig som letar efter lediga tomter i Hönö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hönö

Även lediga lägenheter i Hönö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hönö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hönö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hönö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hönö.

Ahlberg & Berndtsson Revisions & Fastighetsbyrå AB
Västra v. 10
475 42 Hönö


XL Öarnas Byggvaror
Ö. Hamnen 17
475 42 Hönö


Öarnas Byggvaror Produktion AB
Ö. Hamnen 17
475 42 Hönö


Klåva Consulting, AB
Ringv. 15
475 42 Hönö


Öckerö Heden, KB
Heinöv.
475 40 Hönö


C-A Capital Investment AB
Hamnv. 46
475 41 HÖNÖ


Östra Hamnens Förvaltnings AB
Ö. Hamnen 18
475 42 Hönö


Knippla Fastighetsförvaltning KB
Tärnv. 11
475 40 Hönö


Pah-Bygg AB
Tärnv. 9
475 40 HönöNorgårdens Fastighetsförvaltning HB
Minkebergsv


Hönö-Klåva Fiskehamn Ek. För.
Öckeröv. 1
475 42 Hönö


Hönö Marin & Transport AB
Klåva Hamnv. 14
475 42 Hönö

Annons:

Detaljinformation om orten Hönö - fastighetsdata

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånare: 5110, år 2010

Här hittar du mer information om Hönö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hönö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.