Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Harestad

Annons:
I orten Harestad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Harestad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Harestad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Harestad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Harestad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Harestad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Harestad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Harestad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Harestad

För dig som letar efter lediga tomter i Harestad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Harestad

Även lediga lägenheter i Harestad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Harestad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Harestad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Harestad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Harestad.

Gillholms Marina AB
Kornhall 160
442 74 HARESTAD


Stefan Samuelssons Allfix
Toreby 270
442 74 HARESTAD


Limak AB
Hammar 360
442 74 HARESTAD


Gillholms Förvaltning AB
Kornhall 160
442 74 HARESTADVindö Nwn AB
KornhallR-M-S-Service
Kornhall


Zn Fastigheter AB
Kornhall 160
442 74 HARESTAD


Korsebergsvägens Samfällighetsförening
Sjöhed 360
442 74 HARESTAD


Fastighets AB Gårehogen
Kornhall 160
442 74 HARESTADKärna Harestad Vattensamfällighetsförening
Flateby 550Albrektsunds Fastigheter AB
Kornhall


Nereby Samfällighetsförening
Nereby 200
442 74 HARESTAD

Annons:

Detaljinformation om orten Harestad - fastighetsdata

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånare: 951, år 2000

Här hittar du mer information om Harestad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Harestad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.