Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hålta

Annons:
I orten Hålta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Hålta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hålta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hålta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hålta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hålta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hålta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hålta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hålta

För dig som letar efter lediga tomter i Hålta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hålta

Även lediga lägenheter i Hålta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hålta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hålta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hålta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hålta.

Ytter-Restad Vägsamfällighet
Ytter-restad 700
442 95 HÅLTAVävra Keramik
Vävra


Örnklippan AB
Lökebergsv. 51
442 95 HÅLTAGårdfeldt/Carlsson
Tjärnstigen 4


Lökeberg Småbåtshamns Samfällighetsförening
Kvarndalsv. 43
442 95 HÅLTARörtångens Samfällighet
Knapegården


Hugosson & Johansson
Vävra 200
442 95 HÅLTAGöteborgs Plast AB
Ränteröd 110Halldin & Mossbergs Fastighetsförvaltning AB
L


Hede - Mällgärde - Ekelöv Vägsamfällighet
Hede 240
442 95 HÅLTAKulperöd Fastigheter AB
Kulperödsv


Kulperöds Samfällighetsförening
Kulperödsv. 39
442 95 HÅLTA

Annons:

Detaljinformation om orten Hålta - fastighetsdata

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånare: 983, år 2000

Här hittar du mer information om Hålta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hålta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.