Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hällekis

Annons:
I orten Hällekis finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Hällekis som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hällekis. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hällekis rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hällekis som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hällekis hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hällekis variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hällekis eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hällekis

För dig som letar efter lediga tomter i Hällekis kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hällekis

Även lediga lägenheter i Hällekis går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hällekis.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hällekis

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hällekis. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hällekis.

Hjelmsäters Fastigheter AB
Hjelmsäters Egendom
533 94 HÄLLEKIS


Korsnäbben Fastigheter
Kinnekulle Kullingen 1
533 94 HÄLLEKIS


Blomberg-Råbäcks Samfällighetsförening
Hjelmsäter
533 94 HÄLLEKISBlomberg-Råbäcks Vägsamfällighet
TrolmenKinnekulle Vandrarhem & Konferens AB
Falkängen


Trolmens Gård AB
Trolmen
533 94 HÄLLEKIS


Lars Thomas Fastighetsservice AB
Trolmen Solhaga
HÄLLEKIS


Tobias
Stakeklevsv. 1
533 74 HÄLLEKIS


Atlexo AB
Skagen Ekeberget 1
533 94 HÄLLEKIS


Grönlund Säteri AB
Hellekis Säteri 1
533 94 HÄLLEKIS


Varaskogens Samfällighetsförening
Forshem Klockaregapet 1
533 94 HÄLLEKIS

Annons:

Detaljinformation om orten Hällekis - fastighetsdata

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånare: 704, år 2010

Här hittar du mer information om Hällekis.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hällekis. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.