Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Grimsås

Annons:
I orten Grimsås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Grimsås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Grimsås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Grimsås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Grimsås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Grimsås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Grimsås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Grimsås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Grimsås

För dig som letar efter lediga tomter i Grimsås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Grimsås

Även lediga lägenheter i Grimsås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Grimsås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Grimsås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Grimsås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Grimsås.

Fritidsföreningen Måsen Ek för
Lindv. 2
514 70 Grimsås


Fastighetskonsult Bengt Gustavsson AB
Env. 3
514 70 Grimsås


Mivabo KB
Furuv. 2
514 70 Grimsås


Fåglabo Nätverk
Fåglabo Lillstugan 1
514 95 GRIMSÅS

Annons:

Detaljinformation om orten Grimsås - fastighetsdata

Grimsås är en tätort i Tranemo kommun med cirka 700 invånare. Det är ungefär 17 km vägledes till centralorten Tranemo och 8 km till grannorten Hestra i Jönköpings län.

Yta: 88,14 hektar
Invånare: 721, år 2010

Här hittar du mer information om Grimsås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Grimsås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.