Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Göta

Annons:
I orten Göta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Göta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Göta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Göta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Göta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Göta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Göta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Göta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Göta

För dig som letar efter lediga tomter i Göta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Göta

Även lediga lägenheter i Göta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Göta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Göta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Göta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Göta.

LEIFAB Lilla Edets Industri och Fastighet AB
Josuadalsv. 3 GÖTA INDUSTRIOMRÅDE
463 35 Göta


Elwe Produkter Larsson & Weber AB
Börjesv. 6
463 35 Göta


Bistockvägens Samfällighetsförening
Bistockv. 37
463 35 GötaLilla Edets Maskinuthyrning AB
Stenhusv. 9


AUK industri, fastighet & städservice
Bigården 128
463 35 Göta

Annons:

Detaljinformation om orten Göta - fastighetsdata

Göta är en tätort i Lilla Edets kommun, belägen strax söder om centralorten Lilla Edet. Den ligger på östra sidan Göta Älv och passeras av väg E45 och Lilla Edet-banan. Största arbetsgivare i dag är elgrossisten Storel, men merparten av de förvärvsarbetande pendlar numera ut till andra orter.

Yta: 101,50 hektar
Invånare: 920, år 2010

Här hittar du mer information om Göta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Göta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.