Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fritsla

Annons:
I orten Fritsla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Fritsla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fritsla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fritsla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fritsla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fritsla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fritsla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fritsla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fritsla

För dig som letar efter lediga tomter i Fritsla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fritsla

Även lediga lägenheter i Fritsla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fritsla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fritsla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fritsla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fritsla.

Olla, Erik
Gärdebov. 3
511 71 Fritsla


Hällingsjö Mureri AB
Förläggarev. 38
511 72 FRITSLA


Klockaregårdens Stugägarförening Ek. För.
Aratorpsv. 12
511 71 FritslaMarks Service AB
Förläggarev. 10


Backens Samfällighetsförening
Kungabergsv. 19
511 71 FritslaTobbes Fastighet AB
KommunalhusvFastighetsAB Aratorp
Förläggarev. 10


Pesam Fastigheter KB
Hyrsmadsv. 7
511 72 FRITSLAKinna Mejeriet 3 Fastighets AB
SvetsarevMotorhome Fritid AB
Förläggarev. 11 -13

Annons:

Detaljinformation om orten Fritsla - fastighetsdata

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånare: 2293, år 2010

Här hittar du mer information om Fritsla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fritsla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.