Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fristad

Annons:
I orten Fristad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Fristad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fristad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fristad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fristad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fristad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fristad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fristad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fristad

För dig som letar efter lediga tomter i Fristad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fristad

Även lediga lägenheter i Fristad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fristad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fristad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fristad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fristad.

Fristad Byggvaror AB
Askv.
515 61 FRISTAD


Stilo AB
Vängav. 11
513 32 FRISTAD


Ponlin AB
Tärby Gärde Gård
513 96 FRISTAD


Kentaur
Stora v. 31
513 33 Fristad


Spetsfabrikens Rum och Lokaluthyrning
Gingri Spetsfabriken
513 95 Fristad


Did AB
Backv. 52
513 32 FRISTADLängjums Vägsamfällighet
BjörkuddenJonhouse Fastigheter AB
Askv. 2Fristads Vägförening
VästergårdsvLängjum Fastigheter KB
LaxstigenOfb Invest AB
KullasandsvLaque AB
Vänga Hembygdsförening
Vänga Kvarn


Fraktpoolen I Borås, AB
Gingri Holjersdal
513 95 Fristad


Femo-Verken, AB
Åsbov. 2
513 34 FRISTADFjb Fastighets AB
Askv.

Annons:

Detaljinformation om orten Fristad - fastighetsdata

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånare: 4924, år 2010

Här hittar du mer information om Fristad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fristad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.