Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Donsö

Annons:
I orten Donsö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Donsö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Donsö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Donsö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Donsö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Donsö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Donsö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Donsö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Donsö

För dig som letar efter lediga tomter i Donsö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Donsö

Även lediga lägenheter i Donsö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Donsö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Donsö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Donsö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Donsö.

Donsö Bys Samfällighetsförening
031 - 97 13 10Johan Kjellberg Fastighets AB
Storesandsv. 31
430 82 DonsöTarn Energy AB
Donsö Hamnv. 24Donsö Backe 5 AB
DonsöDonsö Vägförening
Storesandsv


Ekonomisk förening SBT 1 Properties
Donsö Backe 5
430 82 Donsö


Steens T&E Donsö Förvaltnings AB
Donsö Hamnv. 26
430 82 DonsöDonsö Fastighetsförvaltning AB
Donsö

Annons:

Detaljinformation om orten Donsö - fastighetsdata

Donsö är en tätort i Göteborgs kommun och ö i Göteborgs södra skärgård. Donsö ligger 16 kilometer sydväst om Göteborgs centrum och har 1 407 invånare (2010). Donsö kyrka uppfördes 1932 som kapell och fick sitt torn i samband med ombyggnad 1955.

Yta: 96,99 hektar
Invånare: 1407, år 2010

Här hittar du mer information om Donsö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Donsö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.