Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Dingle

Annons:
I orten Dingle finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Dingle som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Dingle. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Dingle rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Dingle som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Dingle hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Dingle variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Dingle eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Dingle

För dig som letar efter lediga tomter i Dingle kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Dingle

Även lediga lägenheter i Dingle går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Dingle.

Fastigheter och fastighetsbolag i Dingle

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Dingle. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Dingle.

Bagge, Johanna
Leråker 53
455 97 DINGLE


Backegärdet AB
Rättargränd 1
455 61 DingleVästpricken Fastigheter AB
Järnvägsg


Dingle Industrilokaler AB
Åkarev. 18
455 97 DINGLE


Tb-Lager
Tossene-backa 6
455 98 Dingle


Herdav Åkeri AB
Folkesberg 23
455 97 DINGLESofia Christina Johansson
Bottna Kronogården


Engens Fastighetsservice AB
Strömstadsv. 33
455 61 Dingle


Dingle Samfällighetsförening
Östermyrsv. 11
455 61 Dingle


Alstor Fastigheter AB
Åkarev. 4
455 97 DINGLERungbergs Maskinservice HB
åkarev


Dingle Alltjänst AB
Åkarev. 9
455 97 DINGLE


Lindebäck Fastighets AB
Järnvägsg. 1
455 61 Dingle


Karlsson, Kenneth
Leråker 31
455 97 DINGLE


Colin Fastighet & Service AB
Österåkersvägen 7
455 61 Dingle

Annons:

Detaljinformation om orten Dingle - fastighetsdata

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånare: 900, år 2010

Här hittar du mer information om Dingle.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Dingle. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.