Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Broddetorp

Annons:
I orten Broddetorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Broddetorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Broddetorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Broddetorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Broddetorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Broddetorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Broddetorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Broddetorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Broddetorp

För dig som letar efter lediga tomter i Broddetorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Broddetorp

Även lediga lägenheter i Broddetorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Broddetorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Broddetorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Broddetorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Broddetorp.

Botorps Vägsamfällighet
Fjällåkra Frimansgården 39
521 98 BroddetorpBosgårdens Egendom AB
Hornborga


Pryss
Hornborga Hagåsen 2
521 98 Broddetorp


Torbjörn Krans Åkeri
Bolum Sörgården 3
521 98 Broddetorp

Annons:

Detaljinformation om orten Broddetorp - fastighetsdata

Broddetorp är en småort i Falköpings kommun och kyrkbyn för flera socknar. Den är belägen norr om Falköping, sydost om Skara och sydväst Skövde. Avståndet till samtliga tre städer är två mil.

Yta: 19 hektar
Invånare: 139, år 2010

Här hittar du mer information om Broddetorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Broddetorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.