Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Brastad

Annons:
I orten Brastad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Brastad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Brastad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Brastad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Brastad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Brastad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Brastad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Brastad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Brastad

För dig som letar efter lediga tomter i Brastad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Brastad

Även lediga lägenheter i Brastad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Brastad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Brastad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Brastad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Brastad.

Hyra förråd i Brastad AB
Fabriksv. 1
454 31 Brastad


Magnar Rönning Rörläggeri AB
Hallindenv. 25
454 30 BRASTAD


Arne Niklassons Grävmaskiner AB
Gröv 110
454 92 BRASTADSandlyckans Fastighets AB
RöeSjöbacka Båtklubb Ek för
Uteby


Fastigheten Håby-Lycke 1:48
Rörvall 160
454 91 BrastadJan Bomans Fastighet AB
BarackvLysekil Mellberg 2:21
Mellberg 111M & E Wall AB
Läkarv


Förvaltningsbolaget Insulan AB
Tuntorp 154
454 93 Brastad


A Tobiassons Trä & Järn, AB
Prästtorp 111
454 91 Brastad


Sjöberg Lagrell AB
Ingalsröd Gård 250
454 92 BRASTAD


Bosdal
Skälidsv. 9
454 93 Brastad


Fastighet Ödsmål 1:85 AB
Hästhagsv. 8
454 91 BrastadLahälla Granit Marina AB
Lahällav


Gunilla Ottsjö
Säleby 350
454 91 Brastad

Annons:

Detaljinformation om orten Brastad - fastighetsdata

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånare: 1846, år 2010

Här hittar du mer information om Brastad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Brastad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.