Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Brämhult

Annons:
I orten Brämhult finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Brämhult som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Brämhult. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Brämhult rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Brämhult som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Brämhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Brämhult variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Brämhult eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Brämhult

För dig som letar efter lediga tomter i Brämhult kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Brämhult

Även lediga lägenheter i Brämhult går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Brämhult.

Fastigheter och fastighetsbolag i Brämhult

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Brämhult. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Brämhult.

Fiskebacken 2 KB
Björng. 8
507 32 Brämhult


Stiftelsen Solhemmet För Handel O Industri
Lidag. 12
507 32 BrämhultDamastgatans Samfällighetsförening
Damastg. 93Borås Bildemontering Förvaltnings AB
Handvävarg


Svinåsa Förvaltnings AB
Log. 1
507 32 BrämhultLtma Group AB
Juteg. 6Västsvenska Truck Förvaltnings AB
Bräkesås


Mqvist Fastighets AB
Färgarg. 29
507 30 BrämhultRombon Fastigheter AB
VävlagargSkånestaden Förvaltning AB
KällgFastighets AB Kyllared 1:175
VävlagargFastighets AB Kyllared 1:176
VävlagargFastighets AB Kyllared 1:189
VävlagargParkudden i Ljung AB
Vävlagarg. 1 A


Vrångabäckens Samfällighetsförening
Log. 8
507 32 Brämhult89 Logistik KB
Vävlagarg


Färgcity I Borås Fastighets AB
Almg. 12
507 33 BRÄMHULTRockad Charter AB
Lidag

Annons:

Detaljinformation om orten Brämhult - fastighetsdata

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånare: 1918, år 1960

Här hittar du mer information om Brämhult.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Brämhult. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.