Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bollebygd

Annons:
I orten Bollebygd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Bollebygd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bollebygd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bollebygd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bollebygd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bollebygd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bollebygd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bollebygd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bollebygd

För dig som letar efter lediga tomter i Bollebygd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bollebygd

Även lediga lägenheter i Bollebygd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bollebygd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bollebygd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bollebygd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bollebygd.

Bollebo, Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder
Ballebov. 4
517 36 Bollebygd


Strand
Köpmansv. 4 B
517 34 Bollebygd


Mäklarhuset Bollebygd
Göteborgsv. 18
517 34 Bollebygd


Nedergårdens Garn & Kläder
Stationsv. 12 A
517 34 Bollebygd


Pg Perssons Entreprenad
Rinna Söderv. 32
517 33 BOLLEBYGD


Stefan Söderqvist Fastighets AB
Forsagårdsv. 4
517 91 BOLLEBYGDPrästgården 1:8 I Bollebygd AB
GöteborgsvägenStiftelsen Bollebygds Hyresbostäder
Ballebov. 4


Joakim Thorssons Fastighets AB
Hägsbol 25
517 92 BollebygdOve Jonsson Trading
Balltorpsv


Christian Lagerlöf ABAnnons:

Detaljinformation om orten Bollebygd - fastighetsdata

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånare: 3566, år 2010

Här hittar du mer information om Bollebygd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bollebygd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.