Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Blidsberg

Annons:
I orten Blidsberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Blidsberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Blidsberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Blidsberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Blidsberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Blidsberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Blidsberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Blidsberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Blidsberg

För dig som letar efter lediga tomter i Blidsberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Blidsberg

Även lediga lägenheter i Blidsberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Blidsberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Blidsberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Blidsberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Blidsberg.

Mickelsgården 1:7
Kärråkra 108
523 77 BlidsbergBokulla Bana Samfällighetsförening
Döve Samfällighetsförening
BörstigHenriksson, Gert
Ekarp


Blidsbergs Väg O Samhällsförening
Vimbrog. 7
523 76 BLIDSBERGKärråkra S Vånga Missionsförsamling
öjelunda


Fastighets AB Ontano
070 - 583 13 83Alarp Fastighets AB
070 - 590 63 20Lundby Vägsamfällighet
Lundby
520 24 BLIDSBERGMaxicom AB
öjelunda

Annons:

Detaljinformation om orten Blidsberg - fastighetsdata

Blidsberg är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Blidsbergs socken i Västergötland.

Yta: 86,77 hektar
Invånare: 508, år 2010

Här hittar du mer information om Blidsberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Blidsberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västra Götaland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.